Δυστυχώς πλέον όλοι μας έχουμε τη ζωή που ζούμε και την διαδικτυακή ζωή μας πλέον… Facebook και instagram οι 2 μάστιγες της σημερινής εποχής…

Γιατί δεν είναι ενεργός τόση ώρα? Και αφού το είδα ότι μπήκε στις 2 τα ξημερώματα γιατί μου είπε ψέματα ότι κοιμόταν? Γιατί ακολουθεί αυτή? Και τις κάνει like και έμενα δεν μου κάνει πια?

Γυναικάρες μου ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ, ο «άντρας» που έχω αναφερθεί και σε άλλα άρθρα, δεν έχει καν την ίδια οπτική με εσάς, αν έχετε απορίες ρωτήστε! Επικοινωνήστε! Μιλήστε του! Ναι! τσακωθείτε για ουσιαστικά πράγματα όχι για κάτι ψεύτικο και εικονικό! Αν αυτός ο άντρας σας έχει «βρει» να είστε σίγουρες ότι θέλει μόνο μια να κοιτάζει, μια να προστατεύει, για μια να αγχώνεται, μια να τον τρελαίνει! Μην προδικάζετε καταστάσεις και το σημαντικότερο μην τα υπέρ αναλύεται όλα! Θα κάνετε απεριόριστο καλό στον ψυχισμό σας, αν πράττεται όπως το 1999 που δεν υπήρχε ασύρματο δίκτυο Internet!

DanTe

Συγγραφεας

Ο μυστηριώδης Dante μας ταξιδεύει στην αντίπερα όχθη του ποταμού και μας λέει όλα όσα σκέφτονται οι άντρες για εμάς.. χωρίς εμάς..

Σχολιασε το!