Όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ένα πολύ γλυκό και όμορφο παραμύθι, ναι ναι αυτό με τον ιππότη και το άσπρο άλογο! Τι γίνεται όμως όταν είναι μπροστά τους, και είναι προσκολλημένες στο παρελθόν ή σε οτιδήποτε τους προσφέρει εφήμερη ευχαρίστηση???

Ο Μάριος ένας άντρας a bit over 30, για τα δεδομένα της εποχής αρκετά επιτυχημένος, γνωρίζεται μέσο μιας συνεργασίας με την Μαριάνα ένα κορίτσι στα 27. Γνωρίζουν και οι δυο τις σχέσεις που τότε είχαν, και υπήρχε μια αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός, Ο καιρός πέρασε οι σχέσεις διαλυθήκαν και οι δυο τους ξαναβρεθήκαν σε κοινό εργασιακό χώρο με πρωτοβουλία του Μάριου.

Ο καιρός πέρναγε η οικειότητα γινόταν ολοένα και πιο άμεση, η καθημερινή επαφή δεδομένη, το φλερτ υπήρχε έντονα σε δεδομένες στιγμές στον αέρα, και φτάνουμε στο σημείο όπου ο Μάριος πιάνεται από μια ανεκπλήρωτη επιθυμία της Μαριάνας και προτείνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό! Η απάντηση ήταν στιγμιαία και θετική και το μέρος ήταν το Άμστερνταμ! Φυσικά όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε κανένας άντρας δεν θα έκανε μια τέτοια κίνηση εάν δεν είχε δει κάτι … που να πατήσει επάνω και να κάνει την πρόταση.

Οι προετοιμασίες αρχίζουν, η ψυχολογία ανεβαίνει, η επαφή από καθημερινή γίνεται σχεδόν όλη μέρα, φαίνεται ότι υπάρχει μια έλξη και αρκετές πράξεις το αποδεικνύουν, πάραυτα ο Μάριος γνωρίζει ότι η Μαριάννα δεν κοιτάζει μπροστά αλλά κοιτάζει προς τα πίσω στην προηγούμενη σχέση της, αλλά συνεχίζει να πραγματοποιεί το θέλω του παίζοντας κόντρα στις πιθανότητες.

Δέκα μέρες πριν το ταξίδι κάποια διαδικαστικά αναγκάζουν τον Μάριο και πρέπει η να ακυρώσει το ταξίδι ή να αλλάξει προορισμό, φυσικά και αλλάζει προορισμό και επιλεγεί Ρώμη!

Ποιος δεν θέλει να πάει στη Ρώμη, Fontana Di Trevi, Piazza Navona, Piazza Di Spagna, Trastevere, κάποιοι λένε μια από τις πιο ρομαντικές πόλεις στο κόσμο !

Αφού έχουν οργανωθεί όλα και ο Μάριος έχει φροντίσει να καλύψει και την παραμικρή λεπτομέρεια για το ταξίδι αλλά και κάθε πιθανή ανάγκη της Μαριάννας, έρχεται η μέρα της αναχώρησης, όπου φυσικά η Μαριάννα πρέπει να μάθει ότι τελικά θα ταξιδέψει για Ρώμη! Η αντίδραση της  ήταν από οκ … (όπως κάποιοι θα έλεγαν) μέχρι χωρίς να γνωρίζει το πώς να αντιδράσει και τι να κάνει! Ο Μάριος θέλοντας να προσφέρει ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα δεν άφηνε λεπτό να περάσει χωρίς να προσπαθήσει να εξανεμίσει οποιοδήποτε σωματίδιο αρνητικότητας ή αμφιβολίας και απλά να το ζήσουν ρε παιδί μου χωρίς αναστολές, χωρίς αυτό να προδιαθέτει οποιαδήποτε αλλαγή στη παρούσα σχέση τους, και όπου βγει…

Η πόλη μαγική, τα μνημεία ανεπανάληπτα, το ιταλικό ταμπεραμέντο  έχει συνεπάρει δυστυχώς μονό τον Μάριο, όπου προσπαθούσε να  μεταφέρει την Μαριάννα σε μια άλλη κατάσταση, να την αποδεσμεύσει απτό παρελθόν της, γιατί αυτόν ήταν επιθυμία της και της την πρόσφερε απλόχερα σε μια πόλη που δεν έχει ξαναπάει κανένας τους, με  νέες γεύσεις, βόλτες στους δρόμους, τρομερή θετική αύρα, οντάς ρομαντικός είχε και στο μυαλό του λίγο το δυο μέρες μονό σε μια πιο extended έκδοση αλλά, η Μαριάννα πέρα από δυο άντε τρεις στιγμές που χαλάρωσε ήταν απλησίαστη… Συνεπαρμένος ο ήρωας μας από αυτό που προφανέστατα θα ήθελε να ζήσει και δεν το ζούσε, ήθελε να δείξει στη Μαριάννα και μια άλλη πλευρά της ζωής… ακριβής ζωής διότι αυτό το κορίτσι δεν τα είχε δει ποτέ, άσχετα αν μπορούσε να το προσφέρει τη δεδομένη στιγμή ή όχι… Περπατώντας λοιπόν στη διάσημη Via Condotti,  στην ευθεία απτά ξακουστά Spanish Steps, περνώντας έξω από διάσημο οίκο κοσμημάτων, την βουτάει απτό χέρι και μπαίνουν μέσα να δοκιμάσει τι άλλο … δαχτυλίδια… Ο λόγος ήταν ξεκάθαρος στο μυαλό του Μάριου να το ζήσουν … να γελάσουν… να δουν και να κάνουν νέα πράγματα μαζί για πρώτη φορά…. αλλά όχι και της Μαριάννας …. Ο Μάριος ήθελε να δείξει κάτι νέο για πρώτη φορά στη ζωή της Μαριάννας, και η Μαριάννα τον χρέωσε για show off …. όχι γενικά… συγκεκριμένα για αυτή την κίνηση… χωρίς να το συζητήσει μαζί του…

Όπως φαντάζεστε η τελευταία μέρα πέρασε λίγο χειρότερα απτις προηγούμενες, ο καθένας στο κινητό του να χαζεύει μέσα κοινωνικής δικτύωσης… Όταν γύρισαν, ο ένας πάλευε με τον εαυτό του να μην χαλάσει την οποία επαφή μπορεί να κρατήσει… εάν μπορεί… και το κορίτσι μας απλά δεν κατάλαβε τη δεν έζησε…

Όπως είπε μια κοινή φίλη των παιδιών …. Κρίμα …

Δυστυχώς η συνεχεία ήταν……. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ DANTE! 🙂

θέλεις να είσαι ο πρώτος/η που θα μάθει τη συνέχεια;.. συμπλήρωσε το email σου εδώ >> http://eepurl.com/cKxv0L

………………………………………………………

Πηγή εικόνας:  https://goo.gl/XheUx9

Συγγραφεας

Ο μυστηριώδης Dante μας ταξιδεύει στην αντίπερα όχθη του ποταμού και μας λέει όλα όσα σκέφτονται οι άντρες για εμάς.. χωρίς εμάς..

Σχολιασε το!