Δυστυχώς με το που το αρχίσετε το έργο της ζήλιας αυτόματα τον σπρώχνετε μακριά σας και πιστέψτε το όσο και να μην θέλει θα φύγει αφού θα έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια με όλους τους τρόπους να σας αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας!

Θα μείνει σίγουρα αναπάντητο ερώτημα στην ιστορία, ο λόγος που τα κορίτσια όλων  στη ζωή μας, ζηλεύετε ακόμα πολλές φορές και τον ίδιο σας τον εαυτό.  

Αγάπες μου αυτός ο άντρας που συζητάμε που κατά τα άλλα όοοολες ονειρεύεστε, ναι έχει πολλές φίλες – γνωστές, που θα σας τις γνωρίσει όλες γιατί δεν έχει να κρύψει τίποτα και ναι είναι ακομπλεξάριστος γιατί δεν απειλείται,  και ναι έχει 3-4 κολλητές που είναι πολλά χρόνια δίπλα του και ναι υπάρχει «φιλικός έρωτας» μεταξύ τους γιατί γνωρίζονται πολλά χρόνια πριν παρουσιαστείτε εσείς και προφανέστατα γνωρίζονται πολύ καλύτερα και ξέρουν ο ένας του άλλο τα εσώψυχα τους!

Για ποιο λόγο δεν δέχεστε το προφανές και βολεύεστε σε σενάρια που τρέφουν αποκλειστικά την ανασφάλεια που δεν σας προκάλεσε ο εν λόγω άντρας;..

Φυσικά ο Oscar Wilde, διατύπωσε ολόσωστα πριν πολλά έτη το εξής «Οι γυναίκες ερωτεύονται με τα αυτιά και οι άντρες με τα μάτια».

Φιλική – ερωτική συμβουλή, χαμηλώστε τους τόνους, σταματήστε να παρουσιάζεστε στην αγορά με το τουπέ «είμαι καλό παιδί – διαθέσιμη – αλλά προκλητική/ πρόστυχη, και έχω κάνει μεγάλη ζωή», γίνετε πιο επιλεκτικές και αναζητήστε τα καθαρά ευγενικά βλέμματα χωρίς πολλές φανφάρες, αυτά τα βλέμματα που λένε τόσα… όσα… χωρίς λέξεις!

Dante

** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ

………………………………………………………………………….

Πηγή εικόνας: www.coolhdwallpapers.net/download/friendly-love-wallpaper-1440×900

Συγγραφεας

Ο μυστηριώδης Dante μας ταξιδεύει στην αντίπερα όχθη του ποταμού και μας λέει όλα όσα σκέφτονται οι άντρες για εμάς.. χωρίς εμάς..

Σχολιασε το!