Ένας  άντρας δε σκέπτεται  ποτέ να γίνει ούτε άλφα ούτε βήτα κλπ. Απλά βάζει στην πλώρη του αξίες, υιοθετεί το στυλ που καλύπτει το ΕΓΩ του και πορεύεται με αυτό! Για την ακρίβεια, έχει μια ζωή χεσμένα τα κάθε λογής εγχειρίδια που κυκλοφορούν για να ρίξεις γυναίκα στο κρεβάτι, και απλά είναι ο εαυτός του. Στις γυναίκες συμπεριφέρεται όπως συμπεριφέρεται και στους άντρες, ευγενικά και μετρημένα δηλαδή, χωρίς καμιά διαφορά ή ειδική μεταχείριση.

Εννοείται ότι πιστεύει στη φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών, εννοείται ότι έχει πολλές φίλες και χαίρεται που κάποιες, π.χ. οι ξαδέρφες του τον εμπιστεύονται και έχουν μια ωραία επικοινωνία, νιώθει πως τον τιμά αυτό. Δεν είναι ο τύπος που κάνει     one-night stands, (όχι ότι δεν έχει κάνει ποτέ του), πλέον δεν λειτουργεί έτσι. Οι κοπέλες που τον γοητεύουν δεν έχουν έναν συγκεκριμένο τύπο, αλλά είναι γυναίκες που θαυμάζει και που ταιριάζουν τα ενδιαφέροντα τους. Θα μπορούσαμε να πούμε  ότι επειδή τον ενδιαφέρουν η λογοτεχνία, η ποίηση, ασχολείται με τη μουσική, αγαπά το ιδιαίτερο φαγητό, το παλαιωμένο κρασί, εξιτάρεται με το άγνωστο σε όλα τα επίπεδα, οι κοπέλες που τον γοητεύουν είναι κι αυτές καλλιτεχνικές φύσεις. Θα λέγαμε ότι ερωτεύεται εγκεφαλικά, αν δεν είναι εγκεφαλικά εκεί, δε μπορεί να λειτουργήσει ούτε στο κρεβάτι, όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό…

Δε γουστάρει  τους τύπους  που κοροϊδεύουν κοπέλες, και σίγουρα  φταίει η καλή σχέση με το γυναίκειο φύλο και η ανεπτυγμένη  συναίσθηση ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάτι που δε θα του άρεσε να του κάνουν. Είναι ανασφαλής γενικά, όπως όλοι μας, και τον πιάνουν ώρες ώρες ανασφάλειες για τα πάντα… Και δεν τις κρύβει… γιατί δεν φοβάται … Δεν παριστάνει τίποτα  που δεν είναι, για την ακρίβεια η ειλικρίνεια του είναι αφοπλιστική και συχνά μη βολική, και πολλές φόρες μη πιστευτή, αλλά έτσι είναι φτιαγμένος. Είναι αρκετά επικοινωνιακός αλλά όχι φλύαρος, θα λέγαμε ότι μετράει τα λόγια του και τους δίνει βαρύτητα, και σίγουρα έχει στιγμές που αντιδρά έντονα σε οτιδήποτε προσβάλει την νοημοσύνη του, ή όταν ο συνομιλητής του δεν αντιλαμβάνεται την καθαρότητα των εκφράσεων.

Προσπαθεί να είναι ανοιχτόμυαλος, όμως στη σωστή του βάση. Για παράδειγμα, δεν έχει τίποτα εναντίον του φαίνεσθαι, όμως δεν χωνεύει τους τύπους που περιπατάνε με ένα ύφος χιλίων καρδινάλιων, ύφος… «έχω πάρει τη μισή Αθήνα». Για αυτό και δεν θα τον δεις ποτέ με ανάλογες παρέες, παρά μονό με ανθρώπους που πραγματικά εκτιμά. Για την ακρίβεια, οι σχέσεις του μετρημένες… Νιώθει και λίγο εξωγήινος στη σημερινή κοινωνία… Είναι όμως και λογικός, συναισθηματικός και τείνει να βάζει τους άλλους πάνω από τον ίδιο, να προτρέχει, να υπέρ αναλύει, και να παίρνει αποφάσεις για το κάλο όλων, σκέπτεται τις συνέπειες των πράξεων του και να είναι υπεύθυνος να πάρει κάθε ρίσκο που θέλει και να επωμιστεί της συνέπειες με κάθε κόστος.

Αγαπά το γυναίκειο φύλο, αλλά κυρίως το σέβεται.  That is the Real thing my beloved Ladies… και ναι … αν αναρωτιέστε… ναι… είναι εκεί έξω…

DanTe

Συγγραφεας

Ο μυστηριώδης Dante μας ταξιδεύει στην αντίπερα όχθη του ποταμού και μας λέει όλα όσα σκέφτονται οι άντρες για εμάς.. χωρίς εμάς..

Σχολιασε το!